Contact me:

Blog

förlovningsfotografering på långholmen

Astrid & David

förlovningsfotografering på långholmen

Astrid & Davids förlovningsfotografering på Långholmen, Stockholm

Jag vet inte riktigt hur jag ska börja för att beskriva denna fotografering. För att beskriva den kortfattat: Astrid & David tog mig med storm. Det är inte ofta jag behöver säga åt par jag har framför kameran att sakta ned, avtryckaren gick som en pistol när de dansade fram i olika underbara poser och i ett kvällsljus som var länge sedan jag såg. Så mycket kärlek, så mycket närhet, så mycket skratt och galenskaper. Så mycket snyggt i en bild att jag var helt matt när jag kom hem med ett leende som fastnat uppe vid öronen,. Känner mig så galet tursam som får jobba med så fantastiska människor som lyckas hitta mig bland Sveriges alla duktiga bröllopsfotografer. Jag tänker på min helg på västkusten, första helgen i juli. Den kommer att bli något väldigt speciellt. Speciellt om Astrid bestämmer sig för att gå skottkärra i släp och slöja. 😉

Matilda Söderström

pre-wedding session, Stockholmpre-wedding session, Stockholmpre-wedding session, Stockholmpre-wedding session, Stockholmpre-wedding session, Stockholmpre-wedding session, Stockholmpre-wedding session, Stockholmpre-wedding session, Stockholmpre-wedding session, Stockholmpre-wedding session, Stockholmpre-wedding session, Stockholmpre-wedding session, Stockholmpre-wedding session, Stockholmpre-wedding session, Stockholmpre-wedding session, Stockholmpre-wedding session, Stockholmpre-wedding session, Stockholmpre-wedding session, Stockholmpre-wedding session, Stockholmpre-wedding session, Stockholmpre-wedding session, Stockholmpre-wedding session, Stockholmpre-wedding session, Stockholmpre-wedding session, Stockholmpre-wedding session, Stockholmpre-wedding session, Stockholmpre-wedding session, Stockholmpre-wedding session, Stockholmpre-wedding session, Stockholm

Written by:

Photographer in Stockholm since 2008 - I work with families and wedding couples all over Sweden and the World.

Leave a comment

*