Contact me:

Blog

barnfotografering i norrköping

Frank

barnfotografering i norrköping

Barnfotografering i Norrköping

Jag har inga barn, men jag har lärt mig ett och annat av att vara barnfotograf genom åren. Sedan jag började öva med Beloved-tekniken på mina par har jag lärt mig extra mycket, speciellt när de är småbarnsföräldrar. Det framkommer titt som tätt att föräldrarna upplever det som lite parterapi när de faktiskt får fokusera på sig själva och connecta igen som par efter några intensiva månader efter födseln. Det är inte heller alltid så lätt har jag lärt mig, när du har en 6-månaders bebis som tuggar på foten medan du ska minnas ljuva stunder eller försöka vara djup med din partner. Johanna och Thomas dök rakt in i mina invites och gav mig både fnitter och lite rosenröda kinder medan Frank fungerade som en egen invite för oss alla tre, med sina små bus och skratt. Jag är så glad att jag fick vara del av er kärleksbubbla för en liten stund och förhoppningsvis ge er minnen både av vad som var och hur det är nu 🙂

Matilda Söderström

[no_social_share]

Written by:

Photographer in Stockholm since 2008 - I work with families and wedding couples all over Sweden and the World.

Leave a comment

*