Contact me:

Blog

bebisfoto i Örebro

Vincent

bebisfoto i Örebro

Bebisfoto i Örebro

Att få komma hem till gamla brudpar när teamet har utökats är bland det mest speciella med jobbet som bröllopsfotograf. Den här helgen började med lite bebisfoto i Örebro med mina guldkunder Angelica & Ola och deras lille Vincent. Den här godbiten charmade mig så fort jag klev in genom ytterdörren när han gav mig slängkyssar. Jag lärde mig även att hans favoriter är leverpastej, blommor och fotografier som han kan titta på länge utan att tröttna. Inte så dåligt för att inte ens ha fyllt ett år. Jag tror och hoppas att jag kommer att fortsätta resa till Örebro, vem vet kanske Vincent kastar slängkyssar från studentflaket? 🙂

Matilda Söderström

familjefoto Örebrofamiljefoto Örebrofamiljefoto Örebrofamiljefoto Örebrofamiljefoto Örebrofamiljefoto Örebrofamiljefoto Örebrofamiljefoto Örebrofamiljefoto Örebrofamiljefoto Örebrofamiljefoto Örebrofamiljefoto Örebrofamiljefoto Örebrofamiljefoto Örebrofamiljefoto Örebrofamiljefoto Örebrofamiljefoto Örebrofamiljefoto Örebrofamiljefoto Örebrofamiljefoto Örebrofamiljefoto Örebrofamiljefoto Örebrofamiljefoto Örebrofamiljefoto Örebrofamiljefoto Örebrofamiljefoto Örebrofamiljefoto Örebrofamiljefoto Örebrofamiljefoto Örebrofamiljefoto Örebro

Written by:

Photographer in Stockholm since 2008 - I work with families and wedding couples all over Sweden and the World.

Leave a comment

*