Contact me:

Blog

bröllop facienda

Bröllop Facienda

bröllop facienda

Inspirationsfotografering | Bröllop Facienda

Inspirationsfotograferingar har blivit lite utav en hobby för mig och denna gång vill jag och mina grymma kollegor inspirera för bröllop på Facienda. Detta är ett gammalt verkstadshus som ger er som brudpar en helt unik och fantastisk lokal i Strängnäs, en timme utanför Stockholm.

“Inomhus finns en bar (Smedjan), en festlokal (Snickeriet) och en lounge (Måleriet). Utomhus finns en inhägnad gård och ett stall, som kan inredas efter tycke och smak. Snickeriet är utrustat med bord och stolar för ett 80-tal personer, samt en anläggning för såväl dans som liveband. I Smedjan finns en fullt utrustad bar med ett klassiskt ”häng” och intim atmosfär. Måleriet kan användas som vigselrum, även om det finns flera vigselplatser på och omkring Facienda.”


Anna och jag hade en vision av att skapa en jordnära och modern stil med mycket grönska och värme. Tillsammans med våra grymma samarbetspartners som ni kan hitta längre ned på sidan kom vår vision till liv. Modeller för denna shoot var mitt blivande brudpar Emma & Anders som gifter sig den 22 juli på deras familjegård utanför Eskilstuna. Deras dag kommer också att präglas av det lantliga och bohemiska med fest i lada. Jag var SÅ imponerad över hur de lyckades få hela fotograferingen till liv med sin energi och kärlek.

Dekor och setup: Rental Stories |  Lokal: Facienda, Strängnäs | Florist: Skillad Floral Design |  Tårtdesign: En Nypa Socker  | Brudkläder: By Malina Bridal | Brudgum: Baxer Eskilstuna | Trycksaker: Pretty Paper

[no_social_share]

Written by:

Photographer in Stockholm since 2008 - I work with families and wedding couples all over Sweden and the World.

Leave a comment

*