Contact me:

Blog

bröllop i musikens hus

Maja & Felix

bröllop i musikens hus

Maja & Felix bröllop i Musikens Hus i Katrineholm

När jag gick i 9an fick vi gå och kolla på musikgymnasiets projektarbete som alltid görs tillsammans med Norrköpings symfoniorkester. Jag minns fortfarande hur Felix spelade sitt stycke tillsammans med orkestern och hur häftig jag tyckte han var. Jag minns att jag såg hans dåvarande band spela på Kulturkammaren och hur jag önskade att jag också kunde spela trummor. När jag började musikgymnasiet hade Felix precis tagit studenten. Tänk om jag då visste att jag skulle höra hans stycke igen, x antal år senare framförd på orgel av Errka (som förövrigt också är något av en legend inom musikgymnasiekretsen) så att tårarna sprutar under vigselceremonin mellan honom och finaste Maja, som jag också gick musikgymnasiet tillsammans med, då hade jag nog undrat vad jag gjorde där eftersom jag bara var en liten töntig etta 😉 Jag är så otroligt glad att jag fick förtroendet att vara deras fotograf under denna spektakulära dag. Maja måste vara en av de mest kreativa människor jag träffat. Alla dekorationer är handgjorda, även blombuketten som är gjord av papper! Tänk er dessutom en brudvals i jazzversion, en vigsel där kyssen avbryts av ett high-tech nummer framfört av brud och brudgum och som avslutas med såpbubbelmaskin och konfetti – där har ni ett riktigt musikgymnasiebröllop a’la Felix & Maja.

 

Matilda Söderström

Kika gärna även på deras lilla guldklimp Juno som jag träffade förra året 🙂

Written by:

Photographer in Stockholm since 2008 - I work with families and wedding couples all over Sweden and the World.

Leave a comment

*