Contact me:

Blog

bröllop örebro

Bröllop Örebro

En iskall måndagmorgon i Februari fick jag ett telefonsamtal från ett 019-nummer. Jag övervägde att svara eftersom jag var på väg till skolan. Jag svarade och efter någon halvtimme på telefon hade jag fått veta att Ola hade friat till Angelica på lördagen och att hon genast börjat leta bröllopsfotograf. Hon undrade vilken helg i Augusti som passade mig bäst för att kunna åka till Örebro och vara med på deras bröllopsdag… Jag är så glad att jag svarade. Sällan har jag fått ta del så tidigt i planeringen som med dessa två. Angelica har mailat mig med uppdateringar flitigt, avslöjat hemlisar kring morgongåva, skickat bilder på sin klänning och planer på detaljer. Detta har resulterat i att både min mor och pojkvän har trott att det är någon av mina vänner jag pratar med i telefon… Kort och gott – vi var väl förberedda för denna stora dag och allt blev precis sådär bra som jag både trott och hoppats på. TACK fina ni för att ni gav mig fullt förtroende och för att ni låtit mig vara så delaktig från första dag.

Frisör: Blonde

Bröllopsfest: Sköllersta Tingsgård

bröllopsfotograf örebro

Written by:

Photographer in Stockholm since 2008 - I work with families and wedding couples all over Sweden and the World.

Comments

 • Helt fantastiska bilder!!

  20 August 2012
 • Mari

  Vilka härliga bilder! Imponerad!

  01 September 2012
 • Vilka bilder! Angelica & Olas bröllop blev favoriten men alla var ju klart fina :). Vilka känslor i bara en bild. Det är så man började fälla glädjetårar. Så fina var de! En bild säger verkligen mer än tusen ord.

  Mvh Brudagenten

  17 January 2013
 • Otroligt fina bilder! Gillar verkligen den du har som utvald bild på startsidan, och den där de går bland fälten som är utan ansikten 🙂

  18 March 2013
 • Lina

  Snubblade in på bloggen och såg dessa fina bilder efter att ha sökt runt lite efter bilder från andras bröllop i Örebro då jag och min fästman bestämt oss för st gifta oss sommaren -16 i Örebro. Ivrig som man är så har man redan börjat leta.. Har så svårt att hitta fina festlokaler! Men denna såg väldigt fin ut! Vart hölls denna bröllopsfest?

  Så fina bilder!

  20 August 2014

Leave a comment

*