Contact me:

Blog

bröllop på dylta bruk i örebro

Diana & Jonas

bröllop på dylta bruk i örebro

Diana & Jonas bröllop på Dylta Bruk i Örebro

De två gånger jag har besökt Örebro har jag haft en helt fantastisk helg. Vilken otroligt fin stad med otroligt härliga människor! Förra året var det Angelica & Ola jag träffade, som verkligen kom att ligga mig varmt om hjärtat och detta år var det dags för Diana & Jonas bröllop på Dylta bruk. Vigseln ägde rum i Axbergs kyrka, och det var förövrigt den mest tårdrypande ceremoni jag varit på. Jag försökte snörvla snyggt (gick sådär) och vart jag än tittade i publiken sprutade tårarna. På festen höll både tärna och bestman de mest kärleksfulla tal till sina gamla barndomsvänner och fick mig att känna mig så otroligt varm inombords (och tårögd utanpå, IGEN). Förutom alla dessa tårar, kan ni kanske förstå att jag gick på en adrenalinkick denna dag!?  Hur ofta får man chans att fota en brud i marängklänning, på ett svenskt halvblod, på en sommaräng i solnedgångsljus (och utan att behöva oroa sig för att hästen ska försvinna iväg med paret och lämna mig till att förklara för gästerna att jag råkat tappa bort brudparet) och med en sådan häst sen!? Vilken otrolig skönhet. Gästerna blev mållösa när de såg Diana och Jonas rida in till Dyltabruks festmagasin lagom till tårtan. Det var väl värt myggbetten! Tack tack tack för att ni gav mig ert förtroende och för ert tålamod med mina idéer.Tack för att ni gjorde mitt jobb så otroligt roligt och enkelt genom att arrangera allt så smidigt för mig under hela helgen. Jag är så glad att jag fick chans att inte bara jobba med er, utan med er fantastiska familj och vänner under hela er fantastiska bröllopsdag.

 

Matilda Söderström

Frisör: Salong Ego
Brudbukett: Zälls blommor
Festlokal: Dyltabruks festmagasin
Publicerat på: Ditt Bröllop
[no_social_share]

bröllop dylta brukbröllop dylta brukbröllop dylta brukbröllop dylta brukbröllop dylta brukbröllop dylta brukbröllop dylta brukbröllop dylta brukbröllop dylta brukbröllop dylta brukbröllop dylta brukbröllop dylta brukbröllop dylta brukbröllop dylta brukbröllop dylta brukbröllop dylta brukbröllop dylta brukbröllop dylta brukbröllop dylta brukbröllop dylta brukbröllop dylta brukbröllop dylta brukbröllop dylta brukbröllop dylta brukbröllop dylta brukbröllop dylta bruk

Written by:

Photographer in Stockholm since 2008 - I work with families and wedding couples all over Sweden and the World.

Comments

  • Gud vilket fint bröllop, blir nästan tårögd<3

    05 June 2013
  • Diana

    Att titta på bilderna är som att återuppleva bröllopsdagen igen. Det bästa är att jag kan göra det om och om igen, hur många gånger som helst… och jag är så glad av vi släpade ut hästen, de bilderna ger mig sån otrolig glädje. Min fina fina Riff. Tack Matilda!

    05 June 2013

Leave a comment

*