Contact me:

Blog

stockholms skärgård bröllop

Skärgårdsbröllop på Lidö // Emelie & Oscar

Skärgårdsbröllop på Lidö, Stockholms skärgård

Är du redo med näsduken? I det här blogginlägget kommer känslorna vara på utsidan och levereras i överflöd. Jag träffade Emelie första gången år 2012 när jag fotograferade hennes bästa vän Marias bröllop och Emelie var tärna. Jag var så imponerad över det engagemang visade för sin roll och hur hon stod fast som en klippa under dagen. Som av en slump (iallafall för mig) mötte jag Emelie i dörren igen när jag steg in på Rosenhanska Magasinet första gången år 2015. Även då visade Emelie vilken fantastisk vän och tärna hon är när Sofia och Martin gifte sig. Självklart började jag fundera på om jag skulle få ett mail av Emelie när det var dags för henne att stå brud och gissa om jag blev glad när frågan kom. Det kändes så speciellt att fotografera Emelie och Oscar med så många bekanta ansikten under deras bröllopshelg på Lidö utanför Norrtälje. Inte bara en familj utan flera som även känner igen mig och välkomnar en med öppna armar. Den här gången var det Maria och Sofia som stod som klippor för Emelie och cirkeln var sluten 🙂 Inte nog med att Sofia var tärna, dessutom levererade hon tillsammans med toastmaster Henrik en middag och fest med så mycket spex och underhållning att den är helt omöjlig att glömma. Därför föreslår jag att ni tar er dit i sinnet genom att trycka igång “Something just like this” med Coldplay & Chainsmokers, föreställer er en skärgårdsö i sommarskrud och skrollar igenom mina höjdpunkter från Emelie och Oscars skärgårdsbröllop.

Matilda Söderström

Lokal: Lidö Värdshus // Brudklänning: Pronovias // Brudgum: Oscar Jacobson //
[no_social_share]

Written by:

Photographer in Stockholm since 2008 - I work with families and wedding couples all over Sweden and the World.

Leave a comment

*