Contact me:

Blog

Bröllop vid havet

Inspiration för bröllop vid havet, Torö Stenstrand

Idag vill jag dela med mig av lite bröllopsinspiration för er som planerar eller drömmer om ett bröllop vid havet. Denna fotografering skapades tillsammans med fantastiska leverantörer sent i Oktober vid Torö Stenstrand. Förhoppningsvis ger vi er en bild av att även en rå och vild dag vid havet kan vara vacker och stämningsfull.

Jag och Anna på Rental Stories  pratade om att göra någon slags picknick-inspirerad fotografering redan i våras men tiden rann ifrån oss. När Anna kontaktade mig för att börja bolla kring en höstfotografering visste jag inte om jag ens vågade föreslå platsen vi hamnade på, med tanke på datumet vi bestämde. Torö Stenstrand utanför Nynäshamn var en plats jag varit nyfiken på i flera år, speciellt efter att jag provat surfing i Australien och ville veta om det fanns någonstans i Sverige som jag kunde fortsätta att lära mig mera. Torö var definitivt en favorit bland surfare men ganska snart insåg jag att Torö inte var något för nybörjare med sina vassa stenar. Eftersom jag verkligen ville se platsen med egna ögon utan att surfa föreslog jag Torö som fotoplats till Anna och hon nappade. Sent i oktober passade ledorden dramatiskt och livfullt bra när vi dukade upp till en picknick vid havet. Vinden slet i håret, fingrarna blev röda men med Malin och Lars värme, kärlek och lekfullhet kom allt till liv. Mest frusen var nog parets whippet Sigge som också fick stå modell men som verkligen gav det lilla extra till bilderna.


Rental Stories uppdrag är att skapa en unik känsla till ditt bröllop eller din fest. Rental Stories är ett företag som hyr ut personliga attiraljer, dekorer och allt som hör till det dukade bordet. Vi hjälper dig att hitta din stil och den röda tråden genom hela eventet.  Rental Stories erbjuder också projektledning av delar eller hela festen.

Videnvild skapar brudklänningar eller det du vill bära på ditt bröllop i miljövänliga tyger liksom ekologiska tyger, vintage tyger, fairtrade tyger eller återbruk. Våra klänningar är gjorda med stor omsorg i vår egen lilla ateljé.

Beauty By Tilde “För mig är jobbet så mycket mer än att bara styla. Det handlar både om att ge service av toppkvalitet och med fingertoppskänsla. Vare sig det gäller bröllop, fotostylist uppdrag eller liknande jobbar jag alltid utifrån att väva samman alla detaljer till en helhet och en harmonisk look så att du skall känna dig som ditt vackraste jag”.

 

En Nypa Socker “Vi lägger ned oerhört mycket kärlek och tid i allt vi gör. Vi bakar alla våra tårtor, kakor och bakverk ifrån grunden, alla dekorerna är handgjorda och utformas efter kunders önskemål. Som kund finner du en blandad kompott av produkter inspirerat från USA, men med en tvist med svenska smaker, så som tillexempel våra överdådiga bröllopstårtor och sötsaker så som cupcakes och cakepops passande ett tjusigt dessertbord! Min filosofi är rätt enkel; jag skulle aldrig använda produkter som jag själv inte skulle vilja äta eller stödja, därför har vi sedan start bakat och tillverkat allt från scratch, med ekologiska, närproducerade och svenska råvaror, efter säsong för att bemöta utbudet ur en miljösynvinkel på bästa sätt!”

Location: Torö Stenstrand | Brudklänning: Videnvild  | Smink & Hår: Beauty By Tilde | Porslin & dekoration: Rental Stories | Bröllopstårta: En Nypa Socker | Modeller: Malin & Lars och Sigge the Whippet
[no_social_share]

Written by:

Photographer in Stockholm since 2008 - I work with families and wedding couples all over Sweden and the World.

Leave a comment

*