Gravidfotografering i Norge
51869
post-template-default,single,single-post,postid-51869,single-format-standard,eltd-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,borderland child-child-ver-1.0.0,borderland-ver-1.8.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,paspartu_enabled,grid_1200,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Pregnancy shoot in Norway // Dalila & Gustaf

gravidfotografering i norge

Gravidfotografering i Norge

Dalila & Gustaf gifte sig på en golfklubb utanför Uppsala under 2014:s varmaste dag och jag hade äran att vara deras fotograf. Något år senare kändes det väldigt speciellt för mig att bli inbjuden till deras gravidfotografering i Norge där de bor i Sandefjord – en otroligt mysig stad! Inte nog med att vi hade en supermysig fotografering hemma efter en god middag, vi fick med morgontrötta Gustaf på en morgonsession innan han gick till jobbet och sedan tog Dalila med mig på spa för att fortsätta med egna bilder. Det var verkligen en sådan resa där jag måste nypa mig i armen för att inse vilket fantastiskt jobb jag har. Första resan till Norge för min del – jag åker gärna tillbaka!

Matilda Söderström

Tusen tack till Farris Bad
No Comments

Post a Comment

*