Contact me:

Blog

Elegant lantligt bröllop i Eskilstuna // Emma & Anders

Elegant lantligt bröllop med fest i lada

Lador. Vi får aldrig nog, eller hur? Sommaren 2017 hade två återkommande element för mig och det var lador och underbara klänningar från By Malina Bridal. Oavsett lada och klänning blir varje bröllop personligt och unikt eftersom det alltid är just parets gäster som fyller bilderna. Det tycker jag är så fascinerande. Sisters in Law har tidigare publicerat Emma och Anders bröllopsdag som bjöd på elegant lantlig lyx på familjegården Segersta. Vigseln ägde rum i Husby-Rekarne kyrka. Läs mer om hur paret planerade sin dag här.

 

Emma och Anders är utan tvekan ett par som du aldrig har tråkigt med. Jag har skrattat så att jag gråtit när jag fotograferade dem och deras underbara gäster gjorde kvällen oförglömlig. Jag hade dessutom äran att få ha dem framför kameran när jag och Anna lekte ute på Facienda tillsammans med Nika. 

 

Om du planerar ett lantligt bröllop hoppas jag att du får massor av inspiration från Emma och Anders.

Matilda Söderström

Catering: Jernbergska  //Brudklänning: By Malina Bridal // Smink & Hår: Camilla Jönsson // Brudgummens kläder: Baxer herrkläder // Trycksaker: Anna Göran Design // Blommor: Decoflor // Dekorationer: Theo & Jag + My Perfect Day
[no_social_share]

Written by:

Photographer in Stockholm since 2008 - I work with families and wedding couples all over Sweden and the World.

Leave a comment

*