Contact me:

Blog

Engagement session in Hagaparken // Johanna & Jonas

Förlovningsfotografering i Hagaparken

För två år sedan spenderade jag en hel dag med Johanna och Jonas när de var brudfölje åt Dalila & Gustaf i Uppsala (som ni förövrigt kan läsa om i senaste numret om Allt Om Bröllop). I år är det deras tur att gifta sig och jag har fått förtroendet att dokumentera deras stora dag på Häringe Slott. Vi tjuvstartade lite redan i maj med en förlovningsfotografering i Hagaparken. En förlovningsfotografering är ett fantastiskt sätt att knyta bandet mellan er och mig som fotograf och ni får en känsla för hur det kommer att gå till. Jag lärde mig att Johanna och Jonas gärna bär på varandra eller gör någon romantisk version av en heimlich-manöver vilket resulterar i gapskratt – som ni kan se! Jag längtar massor efter augusti och alla heldagsbröllop som är på ingång.

Matilda Söderström

[no_social_share]

Written by:

Photographer in Stockholm since 2008 - I work with families and wedding couples all over Sweden and the World.

Leave a comment

*