Contact me:

Blog

lydinge säteri

Engagement session at Lydinge Säteri // Catherine & Tommy

lydinge säteri

Förlovningsfotografering på Lydinge Säteri

Första gången jag och Anna träffades för att planera en stylad fotografering pratade vi om att vi ville åka ut till Lydinge Säteri utanför Uppsala. Detta var över ett år sedan och äntligen blev det av. Vi började med att duka upp i ladan med alla Annas saker och avslutade med en promenad runt gården tillsammans med blivande brudparet Catherine och Tommy. Om några veckor är det deras tur att ställa till med fest på Lydinge Säteri och jag har glädjen att vara deras fotograf. Jag älskar verkligen den möjlighet som en tom lada ger till att vara kreativ, skapa sin egen stämpel och en riktigt mysig stämning på en bröllopsmiddag. I sommar kommer jag ha fler ladubröllop än vanligt och jag längtar efter att få visa upp alla inspirerande kreationer som mina fantastiska par skapar.

Matilda Söderström

[no_social_share]

Written by:

Photographer in Stockholm since 2008 - I work with families and wedding couples all over Sweden and the World.

Leave a comment

*