Contact me:

Blog

parfotografering i hudiksvall

Sofia & Patrik

parfotografering i hudiksvall

Parfotografering i Hudiksvall

Här kommer en lite annorlunda parfotografering i norra delarna av vårt avlånga land, nämligen Hudiksvall. Förra helgen tog jag och Emelie tåget upp till Iggesund för att träffa vår tredje partner in crime, Sofia. Vi tre spenderade 3 månader ihop i Kapstaden som socionompraktikanter, en resa som för all framtid kommer finnas i det jag gör, vem jag är och hur jag arbetar. Vi är tillsammans en resande cirkus och en synnerligen udda trio men jag vet inte vad jag hade gjort eller vem jag blivit utan dem. Tack vare min kursstart med Beloved collective hade jag massor av inspiration och tog med mig storkameran upp så jag passade på att be Sofia och hennes Patrik att stå framför kameran under vår utflykt till Hölick Havsresort.

Matilda Söderström

[no_social_share]

Written by:

Photographer in Stockholm since 2008 - I work with families and wedding couples all over Sweden and the World.

Leave a comment

*