Contact me:

Blog

Lantligt persiskt bröllop på Wenngarn

Lantligt persiskt bröllop på Wenngarn i Sigtuna

Om det är något jag verkligen älskar med mitt jobb så är det när jag får lära mig något nytt. Med Mehnoosh och Bahman var det verkligen en resa från start till slut. Nya bröllopstraditioner att lära sig, nytt flöde av en bröllopsdag och framförallt – dansbilder som steg till en helt ny nivå. Ett av de mest jordnära och varma par jag någonsin lärt känna. Då passar väl ett jordnära, lantligt, persiskt bröllop fint? Bröllopet ägde rum precis utanför Sigtuna på ett fantastiskt nytt ställe för mig, nämligen Wenngarn. Underbara omgivningar, djur och natur, god mat och både slott och lada. En Sofreh aghd som var så vackert utsmyckat av Wedding by Affi och många vackra detaljbilder. För att sätta pricken över i så fick jag dessutom jobba sida vid sida med min goda vän och andrefotograf Jana Julian och underbara Gleb på fokusnorr. Tack för denna resa tillsammans!

Se Glebs grymma bröllopsfilm här:

Matilda Söderström

Koordinator & Dekor: Wedding by Affi
Andrefotograf: Jana Julian Photography
Videograf: Fokus Norr
[no_social_share]

Written by:

Photographer in Stockholm since 2008 - I work with families and wedding couples all over Sweden and the World.

Leave a comment

*